Welzijn: meer verbondenheid tussen mensen.

Tafeltennisvereniging Smash’73/YOB - Uden

 

Sportief & Plezier

Tafeltennisvereniging Smash ’73/YOB is een sportieve club waar alle leeftijden aanwezig zijn. De vereniging is toegankelijk en groeiende, zowel bij de jeugd als de volwassen. De leden komen uit Uden, Volkel, Odiliapeel, Zeeland, Nistelrode en omstreken. Er wordt door met meerdere jeugd- en seniorenteams meegedaan aan de regionale competitie. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor recreatieve spelers. Vele leden zijn lang lid en direct of indirect betrokken bij de vereniging. Ook is er veel aandacht voor de jeugdleden, dat verder gaat dan alleen training.

Tafeltennisvereniging Smash’73/YOB is meer dan alleen een sport! Naast tafeltennissen is de club ook actief in het organiseren van diverse evenementen zoals de regionaal bekende Open Udense Kampioenschappen. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor de leden zoals het jeugdkamp, sportieve seizoensafsluitingen of workshops gericht op een thema omtrent tafeltennis of conditie.

De tafeltennisvereniging kijkt enorm uit naar de ontmoeting met het Muzerijk en de bewoners van de Bitswijk. We hopen jong en oud te mogen inspireren en uitnodigen tot deze sport waarbij snelheid, tactiek en scherpe focus essentieel zijn!<< terug

Contact:

TTV Smash’73/YOB

Concactpersoon: Remy Jacobs

T: 06-54941789
E: voorzitter@ttvsmash73.nl
www.ttvsmash73.nl