Welzijn: meer verbondenheid tussen mensen.

Saturnus/Hendriks Coppelmans

Volleybalvereniging Saturnus/Hendriks Coppelmans heeft als doel voorwaarden te scheppen om de volleybalsport te kunnen uitoefenen in de breedste zin van het woord. Met gemiddeld 300 NeVoBo leden behoort zij tot de middelgrote verenigingen. Prestatief, binnen de mogelijkheden van de eigen vereniging. Met veel nadruk op de jeugd waarvoor een meerjarenprogramma is opgezet. Daarnaast is er een aparte afdeling voor een recreatieve volleybalcompetitie waaraan zo'n 400 sporters deelnemen. Saturnus/HC is een hechte vereniging met een lange historie en niet meer weg te denken uit Uden.

Saturnus/HC heeft zijn eigen sporthal "De Ring" met daarin diverse extra ruimten. Deze worden ook gebruikt door andere verenigingen waardoor er goede contacten en vermengingen bestaan. De samenwerking met de scholen verloopt zo goed als vlekkeloos en plezierig.  Multifunctionaliteit zit ons in het bloed zogezegd. In de nieuwe MFA beogen wij dezelfde samenwerking om zo een vertrouwde omgeving te creëren.

Nieuw voor Saturnus/Hendriks Coppelmans wordt een “verbinding” te maken met de bewoners van de Bitswijk. Saturnus/HC is er van overtuigd dat een sportvereniging ook een maatschappelijke functie heeft. Om die reden hebben we er bewust voor gekozen om midden in de Bitswijk onze activiteiten te concentreren in de nieuwe sporthal.

<< terug

Contact:

Volleybalvereniging Saturnus/HendriksCoppelmans
Klarinetstraat 2, 5402 BE Uden
T: 0413-268 548
www.saturnushc.nl

contactgegevens:
E/mail: secretaris@saturnushc.nl
Tel.nr. 0413-255929