Ontmoeten

In de centrale ontmoetingsruimte voel je je meteen thuis. Hier vinden de ontmoetingen plaats, hier kom je samen. Vaak georganiseerd bij activiteiten en bijeenkomsten, maar ook ongeorganiseerd als mensen hun kinderen van school halen, een bezoek brengen aan het gezondheidscentrum of gewoon komen voor een praatje of een kopje koffie. Ook zitten er regelmatig mensen die hier speciaal komen werken en hun afspraken maken; juist omdat het hier zo toegankelijk en levendig is.

Lunchcafé
In de ontmoetingsruimte is een lunchcafé dat volledig gerund wordt door vrijwilligers van volleybalvereniging Saturnus samen met mensen van de dagbesteding van Jij!. Het café is 6 dagen in de week geopend van 9.00-23.00 uur en op zondag tot 18:00 uur voor drankjes en snacks. De keuken is open van maandag t/m vrijdag van 11.00-16.00 uur. Elke woensdag is er van 12.30 tot 14.00 uur een verrukkelijk en gevarieerd Lunchbuffet waar je voor slechts €3,85 zoveel kunt eten als je wilt.

Stichting MuzeRijk
Drijvende kracht achter de organisatie van de activiteiten in de ontmoetingsruimte en het lunchcafé is Stichting MuzeRijk. Zij hebben het als taak op zich genomen om tal van sociaal-culturele, (re)creatieve, maatschappelijke, sportieve en educatieve activiteiten te organiseren. Dit alles met als centrale missie verbinden, verrijken, beleven! 

Wilt u zelf een ruimte huren?

Ontmoetingsplein MuzeRijk beschikt over meerdere ruimtes die je kunt huren voor het houden van een vergadering of het organiseren van andere activiteiten. 
Wilt u ruimte huren, neem dan contact op Henny van den Elsen, Bedrijfsleider MuzeRijk.
Haar e-mailadres is bedrijfsleider@muzerijk.nl

 

Gebruik beach terrein MuzeRijk

Reserveren van de beachvolleybalvelden van MuzeRijk kan op:
www.saturnushc.nl/saturnus-beach/velden-reserveren 
 
Wanneer de velden niet gereserveerd zijn, kunnen die vrij gebruikt worden. Leden van Saturnus en spelers van de WAV(V) kunnen daarbij de Saturnus materialen gebruiken die zijn opgeslagen onder het talud. Alle anderen kunnen de standaard aanwezige materialen gebruiken en moeten zelf voor een bal zorgen.
Gebruik van het terrein is op eigen risico.Algemene spelregels reserveren, die voor iedereen gelden.

 • Naam, telefoonnummer en de datum van reservering worden op de reserveringslijst genoteerd. Als er op het betreffende tijdsblok van die dag nog niets staat, is daarmee de reservering een feit en ben je akkoord met deze spelregels.
 • Alleen reserveringen op de reserveringslijst zijn geldig. De reserveringslijsten staan in de map in de kastenwand achter de balie van MuzeRijk.
 • Per dag kan per persoon maximaal één uur gereserveerd worden.
 • Wanneer er voor het aansluitende tijdsblok geen reservering is gedaan, mag men doorspelen (wel navragen en doorgeven aan de receptie van MuzeRijk).
 • Het gebruik van MuzeRijk terrasmeubilair is alleen toegestaan wanneer daar ook de bij MuzeRijk gekochte consumpties worden genuttigd.
 • Afval in de afvalbakken deponeren.
   
Specifieke spelregel voor Saturnus/HC leden.
 • Voor aanvang bij de receptie van MuzeRijk de sleutel en de kraan afhalen en een paraaf plaatsen op de reserveringslijst.
 • Sleutel mag aan volgende reservering worden overgedragen. Belangrijk is dan wel dat voor ontvangst van de sleutel er een paraaf op de reserveringslijst komt te staan.    
 • Beach spullen na gebruik weer terug in de berging plaatsen en afsluiten.
 • Als regel geldt dat de persoon die als laatste voor de sleutel heeft geparafeerd ook verantwoordelijk is voor het netjes en volledig opbergen van de spullen en het terugbrengen van de sleutel en de kraan.
 • Omkleden/douchen kan in de sporthal maar pas nadat het zand van het lichaam is gespoeld. In de berging bevindt zich daarvoor een tuinslang, die op de buitenkraan kan worden aangesloten.


Henny van den Elsen,
Bedrijfsleider MuzeRijk


 
Aan het woord: bedrijfsleidster Henny van den Elsen:

Een breed scala aan mensen trekt dagelijks voorbij. En dat komt omdat er hier zoveel te doen is. Van salsadansen, kaarten, yoga en de thema avonden tot frisparty’s. De kinderclub, het repaircafé, het familiekienen en nog heel veel meer; het vindt hier allemaal plaats en het is prachtig om te zien wat een aantrekkingskracht het heeft op de bewoners van de wijk."