Ontmoeten

In de centrale ontmoetingsruimte is de dynamiek voelbaar. Hier vindt de ontmoeting plaats. Meestal georganiseerd in de vorm van activiteiten en bijeenkomsten, maar ook ongeorganiseerd als mensen hun kinderen van school halen, een bezoek brengen aan het gezondheidscentrum of gewoon komen voor een praatje of een kopje koffie.

Lunchcafé
In de ontmoetingsruimte is een lunchcafé dat volledig gerund wordt door vrijwilligers van volleybalvereniging Saturnus samen met mensen van de dagbesteding van Jij!. Het café is 6 dagen in de week geopend van 9.00-23.00 uur en op zondag tot 18:00 uur voor drankjes en snacks. De keuken is open van maandag t/m vrijdag van 11.00-16.00 uur.

Stichting MuzeRijk
Drijvende kracht achter de organisatie van de activiteiten in de ontmoetingsruimte en het lunchcafé is Stichting MuzeRijk. Zij hebben het als taak op zich genomen om tal van sociaal-culturele, (re)creatieve, maatschappelijke, sportieve en educatieve activiteiten te organiseren. Dit alles met als centrale missie verbinden, verrijken, beleven!

Wilt u zelf een ruimte huren?

Ontmoetingsplein MuzeRijk beschikt over meerdere ruimtes die je kunt huren voor het houden van een vergadering of het organiseren van andere activiteiten. 
Wilt u ruimte huren, neem dan contact op Henny van den Elsen, Bedrijfsleider MuzeRijk.
Haar e-mailadres is bedrijfsleider@muzerijk.nl
 

Gebruik beach terrein MuzeRijk

Vanaf 1 juni 2015 geldt er voor iedereen een reserveringssysteem voor het gebruik van het beach terrein. Met ingang van 20 juli 2015 is de eerste versie vervangen door deze versie.
Reserveren kan telefonisch (0413 268548), maar liever aan de receptie van MuzeRijk.
Wanneer er geen activiteiten zijn, kun je gebruik maken van de Beachvelden.
Alleen leden van Saturnus/HC mogen gebruik maken van het volleybal materiaal.
Als je geen lid bent en het materiaal toch wilt gebruiken, dien je zelf iemand te organiseren die bij de activiteit aanwezig is.
Zonder reservering loop je echter het risico weggestuurd te worden.
Gebruik van het terrein is op eigen risico.


Algemene spelregels reserveren, die voor iedereen gelden.

  • Naam, telefoonnummer en de datum van reservering worden op de reserveringslijst genoteerd. Als er op het betreffende tijdsblok van die dag nog niets staat, is daarmee de reservering een feit en ben je akkoord met deze spelregels.
  • Alleen reserveringen op de reserveringslijst zijn geldig. De reserveringslijsten staan in de map in de kastenwand achter de balie van MuzeRijk.
  • Per dag kan per persoon maximaal één uur gereserveerd worden.
  • Wanneer er voor het aansluitende tijdsblok geen reservering is gedaan, mag men doorspelen (wel navragen en doorgeven aan de receptie van MuzeRijk).
  • Het gebruik van MuzeRijk terrasmeubilair is alleen toegestaan wanneer daar ook de bij MuzeRijk gekochte consumpties worden genuttigd.
  • Afval in de afvalbakken deponeren.
     
Specifieke spelregel voor Saturnus/HC leden.
  • Voor aanvang bij de receptie van MuzeRijk de sleutel en de kraan afhalen en een paraaf plaatsen op de reserveringslijst.
  • Sleutel mag aan volgende reservering worden overgedragen. Belangrijk is dan wel dat voor ontvangst van de sleutel er een paraaf op de reserveringslijst komt te staan.    
  • Beach spullen na gebruik weer terug in de berging plaatsen en afsluiten.
  • Als regel geldt dat de persoon die als laatste voor de sleutel heeft geparafeerd ook verantwoordelijk is voor het netjes en volledig opbergen van de spullen en het terugbrengen van de sleutel en de kraan.
  • Omkleden/douchen kan in de sporthal maar pas nadat het zand van het lichaam is gespoeld. In de berging bevindt zich daarvoor een tuinslang, die op de buitenkraan kan worden aangesloten.


Henny van den Elsen,
Bedrijfsleider MuzeRijk


 
Aan het woord: bedrijfsleidster Henny van den Elsen:

Een breed scala aan mensen trekt dagelijks voorbij. En dat komt omdat er hier zoveel te doen is. Van salsadansen, kaarten, yoga en de thema avonden tot frisparty’s. De kinderclub, het repaircafé, het familiekienen en nog heel veel meer; het vindt hier allemaal plaats en het is prachtig om te zien wat een aantrekkingskracht het heeft op de bewoners van de wijk."