BSO Bitswijk krijgt bezoek van medewerkers basisschool en peuterspeelzaalDe Buitenschoolse Opvang van basisschool Bitswijk, onderdeel van Kiobra, had vandaag alle juffen en meesters van basisschool Bitswijk en peuterspeelzaal de Rommelpot uitgenodigd. In december jl. had coördinator Ingrid de Krieger al een uitleg verzorgd over de visie en werkwijze van BSO Bitswijk. Vandaag was het de tijd om de BSO in actie te zien. De kinderen hadden het bezoek voorbereid met mooie uitnodigingen, mooie welkomstposters, een drankje en lekkere hapjes.

Het werd een drukke happening met ongeveer 20 medewerkers van basisschool Bitswijk en 7 medewerkers van de peuterspeelzaal. Er werd samen met kinderen gespeeld, medewerkers van de diverse organisaties spraken met elkaar en natuurlijk deelden de kinderen van de BSO lekkere hapjes en drankjes rond.

Het was een gezellige bijeenkomst, waarin we verder kennis maakten met elkaar en de werkwijze van de BSO. Peuterspeelzaal Rommelpot, basisschool Bitswijk en BSO Kiobra gaan straks samen met andere partners intensief samenwerken in het Ontmoetingsplein Bitswijk. De samenwerking komt nu met het werk van de architect in een concrete fase.«Terug