MuzeMobiel bijna foutloos van startOp maandag 30 september is MuzeMobiel van start gegaan.
Omdat er nog maar één voertuig beschikbaar is, zijn we “voorzichtig” begonnen. Met te veel publiciteit was de kans groot dat we niet alle ritaanvragen goed konden honoreren. Belangrijker was nog dat onze receptionisten en chauffeurs de tijd moesten krijgen om te leren. Alles was nieuw voor iedereen.  Het aantal uitgevoerde ritten is de afgelopen periode langzaam maar zeker gegroeid. In de eerste week weken zijn er 17 ritten gereden. Afgelopen week, 7 weken na de start, was het aantal uitgevoerde ritten al 40.
 
MuzeRijk is erg tevreden met het resultaat op dit moment en de verwachting is dat deze groei door zal zetten. Zeker wanneer over een aantal weken het aantal voertuigen wordt uitgebreid met nog twee.
Met MuzeMobiel zijn de bewoners van de Bitswijk en de bezoekers van MuzeRijk voorzien van een bijzondere mobilteitsoplossing. Het vervoer is beschikbaar voor iedereen, maar is toch vooral voor mensen die in hun mobiliteit beperkt zijn. Wanneer het voor iemand moeilijk is om b.v. zelfstandig naar een winkel of dokter te gaan, of wil deelnemen aan een activiteit in MuzeRijk, dan kan MuzeMobiel de oplossing zijn.
 
Bij aanschaf van een tien strippenkaart kost een enkele reis maar € 1,00. Om het een keer te proberen kan ook een twee strippenkaart gekocht worden. Een enkele reis kost dan € 1,50.

De strippenkaarten zijn alleen te koop bij de receptie in MuzeRijk. Wanneer iemand nog geen kaartje heeft, en toch een rit wil bestellen, dan kan dat. In overleg met receptie/chauffeur wordt het kopen van een kaartje geregeld.
 
*Door de verwachte groei kunnen we ook weer nieuwe vrijwilligers als chauffeur gebruiken. Wanneer er hiervoor belangstelling bestaat dan graag contact opnemen met de receptie tel 0413 268548 of een mail sturen aan receptie MuzeRijk receptie.muzerijk@gmail.com. Hier kan men ook terecht voor algemene informatie.
 
MuzeMobiel is er voor alle bewoners van de Bitswijk en bezoekers aan MuzeRijk. We rijden vooralsnog alleen op maandag t/m vrijdag, van 09.00 uur tot 17.00 uur. Wij zijn er van overtuigd dat we met deze vervoersvoorziening, met de elektrische MuzeMobiel, in een behoefte voorzien.
Graag tot ziens.
 
Met vriendelijke groet,
Organisatie MuzeMobiel.
 
 
 
 
Rit bestellen en informatie:
receptie.muzerijk@gmail.com
0413 268548


«Terug