Stem jij ook voor de MuzeMobiel?


In iedere provincie geeft het ANWB Fonds € 10.000,- weg aan een maatschappelijk project! En wij zijn daarvoor door de ANWB, samen met 3 andere projecten in Noord-Brabant genomineerd. We zouden het geweldig vinden als je op ons mooie project stemt: ?http://static.flowapp.nl/anwb/fonds/?initiative&location=uden?

Waar stem je op? MuzeRijk is hard aan het werk om in de Bitswijk (Uden) een vervoerssysteem op te zetten, dat ouderen en kwetsbare personen, wil helpen naar MuzeRijk, de huisarts, ziekenhuis Bernhoven, winkels en dergelijke te gaan. Hiermee willen we wat doen aan de eenzaamheid en participatie in onze wijk.
Onder begeleiding zullen cliënten van het project JIJ! Advies en Coaching worden ingezet; dit betreft mensen met een beperking. Voor de betreffende cliënten van “JIJ!” met een bescheiden beperking, is de MuzeMobiel een prachtig project om hen te begeleiden naar een betaalde baan; bijvoorbeeld als taxichauffeur. Daarnaast zouden de cliënten op het middenniveau mee kunnen gaan als bijrijder. In deze rol kunnen ze de gebruikers van de MuzeMobiel ondersteunen, zoals boodschappen dragen, inklappen van de rollator, mensen vastzetten in de gordels. We hebben op basis van een haalbaarheidsonderzoek gekozen voor een 4-persoonsvoertuig. Kortom; een mooi initiatief waarmee we graag aan de slag gaan. Helpen jullie mee om MuzeMobiel op te starten?

Je mag stemmen t/m ?30 september? via ?http://static.flowapp.nl/anwb/fonds/?initiative&location=uden?
Je kunt maar één keer stemmen per e-mailadres. Dus je kunt met meerdere e-mailadressen stemmen!
Er wordt één winnaar per provincie gekozen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 «Terug