SVU Wonen wordt Area

Een van de partners van het ontmoetingsplein Bitswijk SVU Wonen is vanaf 1 januari samengegaan met haar collega woningbouwstichting uit Veghel. Samen gaan zij verder onder de naam Area Wonen.

Met de ondertekening van de statutenwijziging door de beide directeuren van SVUwonen en Woonbelang Veghel is op 1 januari klokslag 00.00 uur Area geboren. Vanaf nu gaan SVUwonen en Woonbelang Veghel samen verder als Area. Omdat Woonbelang en de SVU ophouden te bestaan, kreeg het ondertekenen van de statutenwijziging zaterdag een officieel tintje in de Broederkapel in Veghel.

Beide directeuren Ad Stas (Woonbelang) en Hans Schepers (SVU) ondertekenden onder toeziend oog van notaris Van Egeraat de akte. Ook leden van de raad van bestuur, wethouders René Peereboom (Uden) en Jan van Burgsteden (Veghel), leden van het nieuwe managementteam en vertegenwoordigers van de twee ondernemingsraden waren aanwezig. Na het ondertekenen pasten beide directeuren symbolisch twee grote sleutels in elkaar. Directeur Ad Stas van Woonbelang Veghel: „Het fusieproces begon twee jaar geleden, en zoals bij elke fusie waren er natuurlijk moeilijke momenten. Ik ben blij dat er nu veel draagvlak is en vertrouwen in de toekomst.” Per 1 januari is Jan van Vucht directeur van Area.

Meer informatie is te vinden op de website www.areawonen.nl

«Terug