Geslaagde informatieavond ontmoetingsplein Bitswijk

Vanavond waren ruim 50 wijkbewoners naar onze school gekomen om informatie in te winnen over de geplande ontwikkelingen van het ontmoetingsplein Bitswijk. Onze school gaat hier ook onderdeel van uitmaken.

In de hal van de school hadden de meeste partijen, die straks in het ontmoetingsplein zullen komen, zich middels een 'standje' gepresenteerd. Basisschool Bitswijk en basisschool Bedir, Kinderopvang Kiobra, Peuterspeelzaal de Rommelpot, SVU Wonen, BrabantZorg, Kleur, Vivaan en de gemeente informeerden alle wijkbewoners over hun deelname aan het ontmoetingsplein.

In de personeelskamer was koffie en thee en werd al een voorschotje genomen op de ontmoetingsruimte, die straks voor in het gebouw de huiskamer van de Bitswijk kan gaan worden.

Er was ook een lokaal ingericht met tekeningen en een grote maquette van het hele project. De gemeente had tot slot een stand ingericht om wijkbewoners te enthousiasmeren om activiteiten te komen doen in het ontmoetingsplein.

Deze avond is ook een prijsvraag gestart om een nieuwe naam voor het project te bedenken. Ideeën kunnen ingezonden worden naar info@bitswijkschool.nl Binnenkort wordt de nieuwe site OntmoetingspleinBitswijk.nl gelanceerd met veel meer informatie over het plan.

Hier vindt u de presentatie van de architect van die avond.
 «Terug