Ontmoetingsplein MuzeRijk is het bruisende hart in de Bitswijk in Uden
Er is een unieke samenwerking tussen onderwijs en opvang, welzijn, sport, zorg en wonen. Je kunt er ontmoeten, ontwikkelen, bewegen en wonen. De gerealiseerde multifunctionele accommodatie (MFA) bestaat uit twee scholen (het speleon en Bedir), kinderopvang kiobra, peuterspeelzaal de rommelpot, ruime sportmogelijkheden, een ontmoetingsruimte, activiteitenruimtes, zorgwoningen voor dementerende ouderen en een volwaardig gezondheidscentrum. Daarnaast komt er een naastgelegen appartementencomplex en een buitenruimte met o.a. een speelplaats en beweegtoestellen voor ouderen. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Maar om echt te ervaren hoe het bruist binnen MuzeRijk moet je gewoon een keer langskomen.
 

Laatste Nieuws

23
Jun
UDEN - Het jongensteam van basisschool Het Speleon uit Uden is zesde geworden bij het NK schoolvoetbal dat woensdag 21 juni in Zeist werd gehouden.

UDEN - Het jongensteam van basisschool Het Speleon uit Uden is zesde geworden bij het NK schoolvoetbal dat woensdag 21 juni in Zeist werd gehouden.

In de aanloop naar het NK won de Udense ploeg met overmacht alle voorrondes en toernooien. ,,Maar in Zeist komt de crème de la crème van Nederland bij elkaar. Die ploegen waren voor ons toch een maatje te groot", aldus een trotse directeur Lambert van der Ven, supporter in Zeist. ,,Er waren teams bij met spelers van Vitesse en Feyenoord, dan weet je het wel."

 

Het Speleon verloor in de poule met 2-1 en 3-1.  In de strijd om de 5de en 6de plaats gingen de Udenaren opnieuw onderuit. ,,Maar het was een feestje om hier mee te mogen doen", aldus de directeur. Donderdag om 8.30 uur wordt de ploeg op het schoolplein in Uden gehuldigd. 


Door: Hans Alebeek / Brabants Dagblad

Meer nieuws [+]

Laatste Activiteiten

28
Jun
Basisschool Bedir bestaat 25 jaar!
Het is echt waar, onze basisschool Bedir bestaat 25 jaar. Hoog tijd voor een groot feest.

Op woensdag 28 juni zullen wij ons jubileum vieren d.m.v. een receptie. We zullen stil staan bij het bestaan van basisschool Bedir. De receptie zal plaatsvinden te Ontmoetingscentrum Muzerijk. 

Om rekening te houden met het aantal gasten zouden wij het op prijs stellen als u zich aanmeldt via het volgende e-mailadres: bedir@simonscholen.nl

Meer activiteiten [+]