Ontmoetingsplein MuzeRijk is het bruisende hart in de Bitswijk in Uden

Hier in MuzeRijk is een unieke samenwerking tussen onderwijs en opvang, welzijn, sport, zorg en wonen. Je kunt er ontmoeten, ontwikkelen, bewegen en wonen. De gerealiseerde multifunctionele accommodatie (MFA) MuzeRijk bestaat o.a. uit twee scholen (het Speleon en Bedir), kinderdagverblijf Kanteel, biedt ruime sportmogelijkheden, en een ontmoetingsruimte, activiteitenruimtes, zorgwoningen voor dementerende ouderen en een volwaardig gezondheidscentrum. Daarnaast is er een naastgelegen appartementencomplex en een buitenruimte met o.a. een speelplaats en beweegtoestellen voor ouderen. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Maar om echt te ervaren hoe het bruist binnen MuzeRijk moet je gewoon een keer langskomen. *tip: bezoek ook eens onze Facebookpagina of bekijk de leuke evenementenfoto's op Flickr.


 

Laatste Nieuws

01
Jun
Hollands lunchbuffet
Kent u ons verrukkelijke Hollandse lunchbuffet al?
Elke 2de en 4de woensdag van de maand ,kunt u uit allerlei lekkers kiezen voor slechts 5 euro per persoon.
Momenteel is er een mooie actie: tot eind mei is 2de persoon gratis!
Zomaar; omdat we jullie aardig vinden!

Kom dus langs en laat je verrassen!

Meer nieuws [+]

Laatste Activiteiten

06
Mei
Lustrum Feest 5 Jaar Repaircafé
Vier samen met ons het 5 jarig jubileum van het Repaircafé in de Buurttuin Bitswijk.
Ontdek hoe techniek er vroeger uitzag en hoe techniek er in de toekomst uit gaat zien. Er is ook een uitstalling van bijzondere, oude apparaten.
*Voor kinderen is er een workshop waarbij ze leren met hout allerlei voorwerpen zelf te maken.https://www.youtube.com/watch?v=b7HyALX6WBs&feature=share&app=desktop
 
29 Apr
MuzeMix!
Meer activiteiten [+]