Ontmoetingsplein MuzeRijk is het bruisende hart in de Bitswijk in Uden
Er is een unieke samenwerking tussen onderwijs en opvang, welzijn, sport, zorg en wonen. Je kunt er ontmoeten, ontwikkelen, bewegen en wonen. De gerealiseerde multifunctionele accommodatie (MFA) bestaat uit twee scholen (het speleon en Bedir), kinderopvang kiobra, peuterspeelzaal de rommelpot, ruime sportmogelijkheden, een ontmoetingsruimte, activiteitenruimtes, zorgwoningen voor dementerende ouderen en een volwaardig gezondheidscentrum. Daarnaast komt er een naastgelegen appartementencomplex en een buitenruimte met o.a. een speelplaats en beweegtoestellen voor ouderen. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Maar om echt te ervaren hoe het bruist binnen MuzeRijk moet je gewoon een keer langskomen.
 

Laatste Nieuws

17
Jan
Kennismaking met Kindcentrum MuzeRijk

In Ontmoetingsplein MuzeRijk zijn vijf kindfuncties gehuisvest, waar voorzieningen zijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Twee basisscholen Het Speleon en Bedir, peuterspeelzaal Rommelpot, Kinderopvang Troubadour en Specialistische Kinderopvang UniK. Heeft u binnenkort behoefte aan kinderopvang in Uden-West?  Wilt u uw kind laten deelnemen aan de peuterspeelzaal? Of wordt uw kind volgend schooljaar vier jaar? Dan is dit bericht voor u zeker van belang.
In de komende periode is er weer gelegenheid om de kindfuncties in MuzeRijk te bezoeken en te zien hoe het er in de praktijk overdag in zijn werk gaat. Op dinsdagmiddag 31 januari is er een open middag van 13.30 tot 16.00 uur en op woensdag 15 februari kunt u van 9.00 tot 11.30 uur terecht. U wordt door een medewerker rondgeleid en krijgt een toelichting bij de dingen die u zoal kunt zien. Er is gelegenheid om vragen te stellen.
Op deze twee momenten zijn alle kindfuncties in Uden West geopend voor belangstellenden, zodat u gemakkelijk van de ene naar de andere locaties kunt fietsen. Het is goed dat u zich breed oriënteert en uiteindelijk de keuze maakt voor de opvanglocatie/school die het beste bij u past.
Op basisschool Het Speleon is vervolgens ook nog een informatieavond op woensdag 8 februari a.s. aanvang 20.00 uur. Tijdens die avond krijgt u een uitgebreide uitleg over de werkwijze in Het Speleon en Ontmoetingsplein MuzeRijk door de directeur van de basisschool, leerkrachten vertellen aan de hand van beelden over het werk in de klas en er is gelegenheid om rond te lopen door de school. Leerkrachten en ouders zijn aanwezig om u te woord te staan. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur.
U bent van harte welkom.
 
Meer nieuws [+]

Laatste Activiteiten

06
Okt
MuzeRijk zoekt Vrijwilligers!

 
Vaak wordt gedacht dat vrijwilligerswerk alleen overdag gedaan kan worden. Dit is binnen MuzeRijk niet het geval. Je bent bij ons zowel overdag als ’s avonds welkom om vrijwilligers werk te verrichten.
 
De opties voor vrijwilligerswerk binnen MuzeRijk zijn niet op één hand te tellen. Een aantal mogelijke onderdelen binnen MuzeRijk waar vrijwilligerswerk gedaan kan worden, zijn de volgende:
  • Horeca
  • Receptie
  • Buitenterrein onderhouden
  • Technische diensten verrichten
  • Activiteiten begeleiden MuzeRijk
  • Ondersteunen activiteiten bewoners Brabant Zorg
  • Tuinieren in de buurttuin
 
Naast deze opties zijn er nog veel meer mogelijkheden voor vrijwilligerswerk binnen MuzeRijk. Heb je interesse? Of wil je graag meer weten? Kom dan langs bij onze vrijwilligersbijeenkomst op
 
Donderdag 6 oktober van 13.00 – 17.00 uur.
 
Wij maken graag kennis met je en zullen kijken hoe we jouw kwaliteiten kunnen benutten binnen MuzeRijk.
 
 
 
25 Sept
Proef de buurt
06 Jul
MuzeMIx
Meer activiteiten [+]