Ontmoetingsplein MuzeRijk is het bruisende hart in de Bitswijk in Uden
Er is een unieke samenwerking tussen onderwijs en opvang, welzijn, sport, zorg en wonen. Je kunt er ontmoeten, ontwikkelen, bewegen en wonen. De gerealiseerde multifunctionele accommodatie (MFA) bestaat uit twee scholen (het speleon en Bedir), kinderopvang kiobra, peuterspeelzaal de rommelpot, ruime sportmogelijkheden, een ontmoetingsruimte, activiteitenruimtes, zorgwoningen voor dementerende ouderen en een volwaardig gezondheidscentrum. Daarnaast komt er een naastgelegen appartementencomplex en een buitenruimte met o.a. een speelplaats en beweegtoestellen voor ouderen. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Maar om echt te ervaren hoe het bruist binnen MuzeRijk moet je gewoon een keer langskomen.
 

Laatste Nieuws

22
Aug
Getuigen gezocht!
Vanmorgen dinsdag 22 augustus vond er omstreeks 03:00 uur jammer genoeg een poging tot inbraak plaats in ons mooie MuzeRijk.

Heeft u iets gezien? Bel dan 0900-8844 en benoem kenmerk 2017173988.  #OOBRSC

Meer nieuws [+]

Laatste Activiteiten

24
Sept
Proef de buurt!
Zondag 24 september van 13:00-17:00 is al weer voor de vierde keer Proef de Buurt.
Er zijn maar weinig mensen die weten dat de Bitswijk een echte Multi-culturele wijk is met veel van oorsprong niet-Nederlandse nationaliteiten. Er wonen bijvoorbeeld mensen uit Turkije, Marokko, Polen, Somalië, Brits Guyana, Afghanistan, Bolivia, Indonesië, China, verenigde Staten etc. Een flinke rijkdom aan culturen dus! Veel van deze mensen willen graag iets laten zien van hun rijke cultuur en gewoonten.

Op deze ‘Proef de buurt” dag laten zij zichzelf zien in kraampjes met allerlei lekkere hapjes en drankjes. Ook de buurttuin Bitswijk is aanwezig met heerlijke hapjes uit onze eigen Bitswijk!
Bezoekers kunnen munten kopen bij de receptie van Muzerijk en daarmee ‘de buurt proeven’. Dat wordt smullen dus!

Verder is er informatie over de diverse landen én zang en dansoptredens.
Proef de Buurt wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds en Area en de inzet van heel veel vrijwilligers.

Meer activiteiten [+]