Ontmoetingsplein MuzeRijk is het bruisende hart in de Bitswijk in Uden
Er is een unieke samenwerking tussen onderwijs en opvang, welzijn, sport, zorg en wonen. Je kunt er ontmoeten, ontwikkelen, bewegen en wonen. De gerealiseerde multifunctionele accommodatie (MFA) bestaat uit twee scholen (het speleon en Bedir), kinderopvang kiobra, peuterspeelzaal de rommelpot, ruime sportmogelijkheden, een ontmoetingsruimte, activiteitenruimtes, zorgwoningen voor dementerende ouderen en een volwaardig gezondheidscentrum. Daarnaast komt er een naastgelegen appartementencomplex en een buitenruimte met o.a. een speelplaats en beweegtoestellen voor ouderen. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Maar om echt te ervaren hoe het bruist binnen MuzeRijk moet je gewoon een keer langskomen.
 

Laatste Nieuws

24
Feb
de eerste MuzeRijk Thema avond over Japan was een groot succes.
De eerste MuzeRijk Thema avond, met als onderwerp JAPAN, gepresenteerd door Dort Spierings, was een enorm succes. Dort vertelde enthousiast over dit bijzondere land met zijn zo heel andere cultuur dan de Nederlandse.

Boeiend legde hij verbanden tussen de opvang van ouderen in Japan en in MuzeRijk en liet het publiek op een grappige manier kennismaken met de verschillen tussen Japanners en Nederlanders. Ook liet hij, gedreven door zijn achtergrond als architect en stedenbouwkundige, voorbeelden van schitterende moderne én klassieke architectuur in Japan zien.

Tijdens de pauze verzorgde Restaurant Paradijs voor heerlijke Japanse Sushi en na afloop verlootte Reisbureau Krooder mooie prijzen.

*Meer foto's op de MuzeRijk Facebookpagina: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.581445348725308&type=1
 
Meer nieuws [+]

Laatste Activiteiten

15
Feb
Kijkochtend Kindcentrum MuzeRijk

Op woensdagavond 8 februari 2017 om 20.00 uur verzorgen wij een algemene informatieavond in basisschool Het Speleon. Die avond krijgt u uitleg over de werkwijze van onze school door de directie, wordt u geïnformeerd over het verloop van een dag in de onderbouw van onze school en wordt u in de gelegenheid gesteld de school te bekijken. U kunt die avond vragen stellen aan leerkrachten, maar ook aan ouders van de school die aanwezig zijn.

Naast deze informatieavond zijn er twee momenten waarop de school, net als de kinderopvang en de peuterspeelzaal overdag open is om te komen bezoeken. Op dinsdag 31 januari a.s. van 13.00 tot 16.00 uur en op woensdag 15 februari a.s. van 09.00 tot 11.30 uur bent u welkom om onze school ‘in actie’ te zien. U kunt dan de groepen bekijken, terwijl iedereen aan het werk is.

U bent van harte welkom aan de Klarinetstraat 4 in Uden.

Meer activiteiten [+]