Ontmoetingsplein MuzeRijk is het bruisende hart in de Bitswijk in Uden
Er is een unieke samenwerking tussen onderwijs en opvang, welzijn, sport, zorg en wonen. Je kunt er ontmoeten, ontwikkelen, bewegen en wonen. De gerealiseerde multifunctionele accommodatie (MFA) MuzeRijk bestaat o.a. uit twee scholen (het speleon en Bedir), kinderopvang kiobra, peuterspeelzaal de rommelpot, ruime sportmogelijkheden, een ontmoetingsruimte, activiteitenruimtes, zorgwoningen voor dementerende ouderen en een volwaardig gezondheidscentrum. Daarnaast is er een naastgelegen appartementencomplex en een buitenruimte met o.a. een speelplaats en beweegtoestellen voor ouderen. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Maar om echt te ervaren hoe het bruist binnen MuzeRijk moet je gewoon een keer langskomen.
 

Laatste Nieuws

21
Feb
MuzeRijk Danst op Woensdagavond

Beginners

Frans en Wil Geenevasen verzorgen 10 danslessen voor (vooral) 50 plussers, paren en alleenstaanden. Maar iedereen die van Ballroomdansen houdt en er zin in heeft om eens gezellig een wals, foxtrot of de tango  onder de knie te krijgen is van harte welkom.
Het is voor de meeste beginners een hernieuwde  kennismaking met danslessen, maar als het te lang geleden is dat je nog echt gedanst hebt is het fijn om de basiskennis weer op te frissen en op een prettige manier in praktijk te brengen. We beginnen gewoon vooraan met de eerste basispassen en onze nadruk ligt op een plezierige avond op muziek bewegen.
 

Gevorderden

Voor onze eerdere cursisten (en voor andere ervaren dansers) organiseren wij een vervolgcursus van 10 lessen. Ook hierbij ligt de nadruk op Ballroom dansen als Engelse Wals , Foxtrot en Tango met evt. ruimte voor een aanvullende dans in overleg met onze cursisten.
De cursussen bestaan uit 10 lessen, lesgeld is €20,00 p.p. voor de gehele cursus, incl. 1 consumptie per les. Inschrijven kan op de eerste les. Deze eerste les is vrijblijvend. Lesgeld dient in de 2e les contant te worden voldaan.

 

Lestijden

Gevorderden dansen van 19.15-20.30, beginners van 20.45-22.00 uur op woensdagen  21 februari – 28 februari - 7 maart - 4 april – 11 april 18 april – 25 april - 2 mei – 9 mei – 16 mei
Meer nieuws [+]

Laatste Activiteiten

11
Mar
Manifestatie Internationale Vrouwendag 2018

Manifestatie Internationale Vrouwendag 2018: 
We willen op deze dag vrouwen van alle generaties en alle culturen met elkaar in contact brengen. Wij willen de sociale samenhang bevorderen en de diversiteit en kwaliteiten van vrouwen in Uden tot haar recht te laten komen.

Wij willen de sociale participatie van vrouwen bevorderen, door hen kennis te laten maken met de lokale mogelijkheden van instellingen en o.a. vrouwelijke ondernemers. 
We bieden een gevarieerd programma en we brengen een hedendaags vrouwenrechtenprobleem onder de aandacht. 
Op het programma staan een B&H-markt, een CreaBea-markt, een loterij, diverse multiculturele optredens en 's avonds een Danceparty met internationale dansmuziek.

De toegang is gratis.

Meer informatie bij:
Ans van den Broek 06-23552279 van het Acht Maart Comité.
Volg ons op Facebook Internationale Vrouwendag Uden

Datum: zondag 11 maart, 2018 

Middagprogramma: van 13:00 tot 17:30 
Danceparty: van 19:00 tot 22:00 uur
Naam locatie: 
MuzeRijk
Adres locatie: 
Klarinetstraat 4
5402 BE Uden

Doelgroep: 
Vrouwen van alle leeftijden en culturen uit Uden en omgeving, mannen zijn ook welkom.

Meer activiteiten [+]