Ontmoetingsplein MuzeRijk is het bruisende hart in de Bitswijk in Uden
Er is een unieke samenwerking tussen onderwijs en opvang, welzijn, sport, zorg en wonen. Je kunt er ontmoeten, ontwikkelen, bewegen en wonen. De gerealiseerde multifunctionele accommodatie (MFA) bestaat uit twee scholen (het speleon en Bedir), kinderopvang kiobra, peuterspeelzaal de rommelpot, ruime sportmogelijkheden, een ontmoetingsruimte, activiteitenruimtes, zorgwoningen voor dementerende ouderen en een volwaardig gezondheidscentrum. Daarnaast komt er een naastgelegen appartementencomplex en een buitenruimte met o.a. een speelplaats en beweegtoestellen voor ouderen. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Maar om echt te ervaren hoe het bruist binnen MuzeRijk moet je gewoon een keer langskomen.
 

Laatste Nieuws

05
Nov
MuzeRijk Danst!
 Nu ook op Zondagmiddag (1x p/mnd.)
 
Vanwege de grote belangstelling voor Ballroomdansen organiseren Wil en Frans Geenevasen in MuzeRIJK 1 x per maand een middag vrij dansen
Na het opstarten van de cursus Ballroom dansen voor 50 plussers bleek dit een dermate groot succes dat de groep de maximale grootte heeft bereikt, er is wel nog plaats voor enkele alleenstaande heren .

Binnen de groep cursisten is er vraag naar de mogelijkheid om vrij te dansen zodat het geleerde in de praktijk kan worden geoefend en tevens een gezellige middag te hebben .
 
Daarom organiseert MuzeRijK Danst!  vanaf november op de eerste zondag van de maand van 14.30 – 17.00 uur een vrije dans-middag waar op passende muziek de geleerde dansen kunnen worden geoefend. We draaien afwisselende Ballroom dansmuziek.Er is tevens ruimte voor verzoeknummers.
***Op deze vrije dansmiddagen zijn niet alleen onze cursisten welkom maar een ieder die zich bij deze groep 50 plussers thuis voelt en van Ballroom dansen houdt.

De dansmiddagen worden voorlopig gehouden op de zondagen  5 nov.-3 dec.-7 jan.-4 feb.-4 mrt.-1 apr.
Als kleine bijdrage in de kosten voor de zaalhuur betaald u €1,-- p.p. entree. Drankjes aan de bar zijn voor eigen rekening
Tot op een Zondag ?


***Bij gebrek aan beter deze foto. Deze is niet in MuzeRijk gemaakt!
14 Sept
MuzeRijk Danst.
Meer nieuws [+]

Laatste Activiteiten

29
Okt
MuzeMix
Op zondagmiddag 29 oktober 2017 vindt in Muzerijk weer een gezellig Muzemix evenement plaats.
Van 14.00 tot 17.00 uur zal in elk geval het bekende Udense popkoor Sprigtly een swingend optreden verzorgen. Verdere optredens zijn nog niet bekend. *Meer informatie volgt zodra het beschikbaar is.

24 Sept
Proef de buurt!
Meer activiteiten [+]