Ontmoetingsplein MuzeRijk is het bruisende hart in de Bitswijk in Uden
Er is een unieke samenwerking tussen onderwijs en opvang, welzijn, sport, zorg en wonen. Je kunt er ontmoeten, ontwikkelen, bewegen en wonen. De gerealiseerde multifunctionele accommodatie (MFA) bestaat uit twee scholen (het speleon en Bedir), kinderopvang kiobra, peuterspeelzaal de rommelpot, ruime sportmogelijkheden, een ontmoetingsruimte, activiteitenruimtes, zorgwoningen voor dementerende ouderen en een volwaardig gezondheidscentrum. Daarnaast komt er een naastgelegen appartementencomplex en een buitenruimte met o.a. een speelplaats en beweegtoestellen voor ouderen. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Maar om echt te ervaren hoe het bruist binnen MuzeRijk moet je gewoon een keer langskomen.
 

Laatste Nieuws

19
Apr
We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers!

Op 19 april organiseert assistent bedrijfsleider Lisanne Tax een Vrijwilligers informatie dag.


We starten om 14:00 uur ’s middags tot 17:00 uur. Tussen 17:00 en 18:00 is er een pauze. Van 18:00 tot 20:00 is er weer de mogelijkheid voor u om binnen te lopen. Gedurende de dag zullen er mensen zijn om u op te vangen. Terwijl u een kopje koffie of thee drinkt, zal er een kort gesprekje met u worden gevoerd. Waarom wilt graag vrijwilliger worden? Wat verwacht u van het MuzeRijk en welke vacature spreekt u het meeste aan?

Na het kennismakingsgesprek zult u kort worden rondgeleid. We zullen langs alle plekken lopen waar nieuwe vrijwilligers eventueel kunnen gaan werken. De rondleider verteld wat de werkzaamheden zijn, wat leuk is en stelt de nieuwe vrijwilliger eventueel even voor aan de mensen die daar nu aan het werk zijn.

Na de rondleiding krijgt u een aanmeldingsformulier. Terug in de Luit en de Klarinet krijgt u nog even de kans om vragen te stellen, een praatje te maken met de vrijwilligers of om gezellig even koffie en thee te drinken met de andere aanwezigen.  We zien u graag komen!

Meer nieuws [+]

Laatste Activiteiten

13
Apr
Filmvoorstelling Biye Dasaan
Op 13 april is er een prachtige film te zien in MuzeRijk. Een kunstenaar reist met zijn grote stalen paard naar Mongolië. Wat is zijn drijfveer? Wat wil hij ontdekken?

Biye Dasaan betekent onafhankelijk in het Mongools.

Staalkunstenaar Bart Somers en meereizend filmmaker Bert Geeraets hebben een onafhankelijke film gemaakt over een reis naar een onbekend en bijzonder land: Mongolië.
Na afloop is er een nabespreking met de maker(s). GRATIS ENTREE
iedereen is van harte welkom! Aanvang  19:30 tot ongeveer 22:00 uur. 

Meer activiteiten [+]