Het Eetpunt

Wist u dat er in MuzeRijk elke dinsdag én donderdagavond een Eetpunt is?
Wat is er nu gezelliger dan lekker in je eigen buurt voordelig uit eten te kunnen? Waarom zou je altijd alleen thuis zitten eten en tegen je bord praten?  Dan is het toch veel leuker om samen met anderen te eten en een praatje te kunnen maken? Zo kom je op een ongedwongen manier in contact met anderen en wie weet wat daar uit voortvloeit.

Elke dinsdag en donderdag van 17.00 tot 18.30 uur kan men genieten van een gezonde warme driegangen maaltijd. Het kost bij voorinschrijving 7,95 euro. Schrijft iemand zich niet in en komt hij of zij zomaar spontaan aanwaaien dan betaalt diegene 9,00 euro. En mocht iemand deze bedragen niet kunnen betalen dan kan deze persoon zich aanmelden bij Ons Welzijn en dan kan hij of zij voor slechts 3,80 euro gezellig mee eten. (En daar merkt niemand aan tafel iets van)


 

Als iemand graag wil weten wat voor lekkers er op het menu van het Eetpunt staat of gewoon even wil kijken of het menu geschikt is voor hem/haarzelf of bijvoorbeeld hun ouders? Dan kan men zich bij receptie.muzerijk@gmail.com aanmelden voor de mailinglijst van het Eetpunt. Dan wordt wekelijks het menu naar u toegestuurd. Uiteraard ligt er bij de receptie van MuzeRijk ook gewoon een papieren menu ter inzage.
Vanzelfsprekend staat men bij de receptie klaar voor alle betreffende vragen. 0413-268548


De internationale keuken

Geniet van de verrukkelijk gevarieerde internationale keukens in ons prachtige en gezellige wijkcentrum MuzeRijk. Nazima Moeniralam verzorgt regelmatig, op vrijdagavonden, samen met mensen uit allerlei culturen, een uitgebreid diner buffet waar je uit verschillende gerechten kunt kiezen voor een vaste prijs van 15,00 euro. De gerechten worden traditioneel bereid met mooie verse kruiden en ingrediënten. Dus als u van lekker eten houdt en zin heeft in een gezellige avond dan verwelkomen wij u graag in ons sfeervolle restaurant. Het buffet is geopend van 18.00 tot 20.30 uur. En daarna heeft u nog alle tijd om gezellig na te tafelen/kletsen met uw buurtgenoten.
Zo zijn er onder andere; Syrische, Surinaamse, Indisch en andere buffetten. Komt u ook gezellig mee smullen? Als er weer een buffet aankomt laten we u dat weten door middel van flyers en of nieuwsbrieven.

*Om teleurstelling te voorkomen altijd vooraf reserveren via:
06-10347263 of proefsuriname@gmail.com

Het Hollands Lunchbuffet

Eet zoveel als je lust tijdens ons Lunchbuffet!
Deze lunches zijn elke woensdag van 12.30 tot 14.00 uur in MuzeRijk.
Je kunt dan gezellig genieten van een gevarieerde lunch in ons sfeervolle MuzeRijk restaurant. En dat voor slechts €3.85 per persoon.

Máár door de geweldige geste van Rotary Club Uden, kun je tot 1 juni dubbel genieten; want dan eet je met twee voor de prijs van één! Een andere manier om gezellig samen te eten is het Eetpunt dat elke dinsdag en donderdagavond van 17.00 tot 18.30 uur in Muze Rijk is.

Meer informatie over gezellig bij ons eten; vind je op www.muzerijk.nl 
Of bij: receptie.muzerijk@gmail.com tel. 0413268548

*Heb jij een consulent bij de afdeling Werk en Inkomen van de gemeente Uden? En wil je weten of je in aanmerking komt voor een gratis eetmoment bij MuzeRijk? Neem dan contact op met jouw consulent!