Welzijn: meer verbondenheid tussen mensen.

 

Wooncorporatie Area verhuurt zo´n 8.000 woningen in Uden, Veghel en de dorpen eromheen. Onze wortels en onze toekomst liggen in deze omgeving. We willen dat mensen hier goed kunnen wonen, in bedrijvige steden, levendige dorpen en prettige wijken. Waar bewoners oog hebben voor elkaar.

 

Area is er voor mensen die het lastig hebben op de woningmarkt. Mensen met een laag inkomen, starters, ouderen en mensen met een beperking. We zorgen voor passende, goede woningen. En Area kijkt verder. We vinden dat je als bewoner ook later in je vertrouwde omgeving moet kunnen blijven wonen. Zelfstandig of met zorg. Waar nodig renoveren of verkopen we woningen, of bouwen we nieuwe huizen en wooncomplexen. Zo ook in de Bitswijk.

 
Inspelen op woonwensen
Jan van Vucht, directeur/bestuurder van Area: “Wij verhuren in de grootste wijk van Uden 634 woningen. Toen dit plan aan ons werd voorgelegd waren we enthousiast. Als maatschappelijke organisatie wilden we mede-initiatiefnemer zijn. We kregen daarmee de kans om in te spelen op de vraag van de bewoners. Zij hadden behoefte aan de komst van appartementen. Met name de ouderen wilden de mogelijkheid hebben om binnen hun eigen wijk te verhuizen naar een kleinere woning zonder tuin. Ze kunnen hierdoor blijven wonen in hun vertrouwde woonomgeving, op een centrale plek dichtbij de voorzieningen.”

 
In maart 2014 is gestart met de bouw van het appartementengebouw. Het complex bestaat uit 48 huurappartementen en is ideaal voor bewoners die gebruik willen maken van de voorzieningen in de aangrenzende multifunctionele accommodatie.

Meer informatie over het appartementencomplex van Area.

<< terug

 

Contact

Area
Leeuweriksweg 12 5402 XD Uden
Postbus 548, 5400 AM Uden
T: 0413-388 044
E: info@areawonen.nl
W: www.areawonen.nl