DANSLESSEN IN MUZERIJK

Kom je ook naar de inschrijfmiddag voor de danscursussenv in het nieuw seizoen (oktober 2019-mei 2020) op zondag 22 september tussen 1400-17.00 uur
 Lessen voor beginners (aanvang 20.45 uur) en gevorderden (aanvang 19.15 uur) om de week op de woensdagavond
 Sinds ruim twee jaar worden er met veel succes in de wintermaanden in Muzerijk danslessen gegeven. De aandacht gaat uit naar ballroomdansen als Foxtrot, Engelse Wals, Tango en Quickstep.
De lessen worden verzorgd door Frans en Wil Geenevasen, zelf enthousiaste dansers met vele jaren danservaring.
 Een cursus bestaat uit 15 lessen, die om de week op de woensdagavond plaatsvinden.
Het lesgeld bedraagt € 30,00 voor de gehele cursus, waarbij een pauzedrankje (koffie, thee of glaasje fris) is inbegrepen
 
Tussen begin oktober en medio mei worden er lessen in drie verschillende groepen gegeven, zowel  voor beginners als gevorderden. Om de week is er op de woensdagavond gelegenheid om onder begeleiding te oefenen. In december vindt er een kerstbal plaats en als afsluiting van de cursus is er in mei een zomerbal.
 
Tijdens het dansseizoen kan men iedere eerste zondag van de maand vrij komen dansen tussen 14.30 en 17.00 uur. Deze dansmiddagen zijn voor alle dansliefhebbers. Voor deze dansmiddag wordt een bijdrage in de zaalhuur gevraagd van € 1,-- per persoon.

 

Belangstellenden kunnen vrijblijvend eens op een woensdagavond een kijkje komen nemen.
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
 
Frans Geenevasen           -             tel. 06-53813358
Wil Geenevasen               -             tel. 06-15598464

«Terug