In één avond meer grip op je energiebalans

  Werken, eten, zorgen, slapen, opvoeden, socializen, eten, sporten, en weer werken…en ook nog eens altijd online bereikbaar zijn.
Ons leven is soms net een rollercoaster. We moeten veel, heel veel, en de trein dendert maar door… Herkenbaar? Voor leefstijlcoaches Birgit Timmers en Eleonoor de Boevère in ieder geval wel! Met opgroeiende kinderen, werk, mantelzorgtaken, vrijwilligerswerk, familie- en andere sociale verplichtingen weten zij waarover ze praten. Om in díe hectiek toch de energiebalans te kunnen behouden, is een uitdaging. Maar zeker niet onmogelijk!
Vitaliteit en een gezonde leefstijl zijn meer dan alleen gezond eten en voldoende bewegen. Het gaat juist om het evenwicht tussen de fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten in je leven. Zweverig? No way! Tijdens deze sessie laten Birgit en Eleonoor je zien en ervaren hoe ook jij die o zo belangrijke energiebalans in je leven kunt bereiken - én behouden.
Aan de hand van het balansmodel geven zij uitleg en praktische handvatten, waarmee je zélf aan de slag kunt!
 
Maandag 13 mei 2019 van 20:00 - 22:00 uur. Inloop 19.30 uur. Verzorgd door Inspiratienetwerk 0413 ... en zoals altijd: gratis entree!


«Terug