Thema avond: Lang zullen we leren!

Het belooft een boeiende avond te worden met Bianca van de Burgt en Els van der Velden als sprekers.

Deze avond zal geheel in het thema staan van "leren leren".

Bianca van de Burgt is sinds 4 jaar ondernemend kindercoach bij Pluk! Kindercoaching in Uden. Zij helpt kinderen die eigenheid verliezen hun unieke plek in te nemen, zodat ze vanuit basiskracht en levenslust kind kunnen zijn. In haar praktijk komen voornamelijk gevoelige, wijze, temperamentvolle kinderen van 7 tot 14 jaar.

Tijdens individuele trajecten op maat voor kinderen begeleidt en informeert zij ook hun ouders. Om samen een beter zicht op het karakter van hun kind te krijgen. Om samen het kind weer stappen in een positieve spiraal te laten zetten. Met meer begrip voor en grip op de karaktereigenschappen van hun kind en met een heldere vertaalslag naar hun gedrag. Bianca wakkert vanuit haar praktijk vooral jongens energie aan bij kinderen en volwassenen!

Tijdens deze lezing maak je kennis met de aanpak van Bianca. Krijg je inzicht hoe je met innerlijk leiderschap proactief je eigen dagen kan leren plukken. Want kinderen van nu zijn de leiders van morgen. En wat hebben zij daarbij nodig?
 
 
U bent van harte welkom op maandagavond 11 september van 20:00 tot 22:00
 


«Terug